Menu Sluiten

Over ons

EAV_ERVARING-IS-KENNIS

Uw distributiepartner in de specifieke niche van ATEX materialen, ATEX verlichting en industriële zekeringen. EAV werd opgericht in 1973 als leverancier van explosieveilig materiaal. Ondertussen is EAV uitgegroeid tot dé specialist in Benelux van explosieveilig materiaal van gerenommeerde Europese fabrikanten. Tot het gamma behoren explosieveilige verlichting, ATEX kasten (Exd – Exe – Exp), verwarming & ventilatie, installatiemateriaal, aardingssystemen, optische & akoestische signalisatie, communicatie & wireless oplossingen, sensoren & instrumentatie, motoren & elektromagnetische elementen. Vanwege de complexiteit in de regelgeving zijn ook advies en opleiding erg belangrijk. EAV kan u hierin bijstaan met gepersonaliseerde opleidingen en gespecialiseerd advies. Tot hun klanten behoren grote raffinaderijen, petrochemische bedrijven, de farmaceutische industrie en bedrijven in de tertiaire sector, studieburelen en installatie firma’s, kortom alle bedrijven die met ATEX regelgeving te maken hebben.

EAV is reeds jarenlang een betrouwbare partner wat betreft leveringen, advies en training in dit complex productengamma waar regelgeving, know how en reputatie erg belangrijk zijn. Sinds 2 april 2018 kan u ook voor industriële zekeringen en zekering houders bij EAV terecht! Zowel de Europese als de Amerikaanse en Britse zekeringen kan u bij ons vinden. Dit productengamma wordt vaak onderschat, maar ook hierbij zijn doorgedreven kennis van zaken en expertise de sleutel tot een efficiënte oplossing voor uw energiebehoeften.

Slider

Onze troeven

Lichtadvies & -studies

Onze lichtadviseurs bieden professioneel advies op maat aan. Met ruim 40 jaar ervaring in deze toch wel complexe materie waarin regelgeving en opleiding erg belangrijk is, is EAV de perfecte partner om jouw lichtstudie te berekenen. EAV weet als geen ander dat juiste verlichting veel meer voordelen heeft dan enkel kosten verlagen. Zo zorgt de juiste verlichting niet alleen voor een veilige werkomgeving, het is ook belangrijk om de productiviteit van uw werknemers positief te beïnvloeden. Bent u op zoek naar industriële verlichting of advies? Dan bent u bij EAV zeker aan het juiste adres!

Grote voorraad

EAV heeft steeds een grote voorraad aan producten op stock om snel uit te kunnen leveren.

Reactiesnelheid

De combinatie van reactiesnelheid en flexibiliteit is onze troef! De afgelopen jaren hebben we voortdurend gewerkt aan het optimaliseren van onze voorraden waardoor we een ruim aanbod aan producten in huis hebben.

Pojectbegeleiding

Onze experts begeleiden uw project van A tot Z.